2014. április 23., szerda

Drága, egyetlen olvasóim! Egy kérdéssel fordulnék felétek, ha nem nagy gond. Szerintetek kezdjem előröl a történetet? Mármint újra írjam a fejezeteket? Mert én szerintem kicsit gagyik lettek.
Plusz még egy kérdés. Szerintetek megváltozzon a női szereplő vagy maradjon ugyan az? Mert én arra gondoltam, hogy Selena lesz az új szereplő, tudom sablonos már de valahogy őt képzelném ide:)
Válaszoljatok a kérdésekre, kérlek! :) 

11 megjegyzés:

  1. Sztem maradjon így ahogy van
    :) kicsit már amúgy is unalmas h majd nem minden más blogon Selena a női szereplő :) sztem ez így tökéletes !

    VálaszTörlés
  2. Így tökéletes. Selena, már tényleg unalmas. Én pl. nem őt képzelem el. ;)

    VálaszTörlés
  3. ez így tökéletes de ha szertnéd újra kezheted a szereplö maradjon ö:)

    VálaszTörlés
  4. Szerintem ez így tökéletes.Selena hmmm...őszintén IMÁDOM őt és szerintem egy "kicsit" illene a történetbe,de még se annyira.Én nagyon megkedveltem ezt a vöröshajú,lázadó csajszit.Selena inkább olyan nyugottabb természetű,de persze ez a te döntésed.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Az én döntésem lenne, de olyan nehéz. Már megszoktam ezt a vörös hajú lánykát a történetben és fura lenne ha hirtelen barna lenne. Viszont Selena közelebb áll hozzám. Nehéz döntés de ha ti így gondoljátok.. :)

      Törlés
  5. szia!:)
    szerintem tökéletes volt a szereplőválasztásod, én őszintén, nem vagyok nagy selena rajongó, de szerintem ő nem illik bele a történetbe. és ne írd újra, mert így tökéletes, ahogy van :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Szia! :)
      Köszönöm a megjegyzésed!!! Nagyon nagy túlzás az, hogy "tökéletesnek" nevezed mert nagyon nem az, de irtóra jól esett! Köszönöm!:)

      Törlés
  6. maradjon igy igy sokal jobb selena az már a mult kérlek folytasd kiváncsi vagyok a folytatásra hál neked én is elkezdtem történeteket irni

    VálaszTörlés